Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

Pikkujoulut Kyyhkylän Kartanossa

27.10.2018

Meillä syöt hyvin ja vietät mukavat juhlat omassa rauhassa. Kaikki palvelut samassa pihapiirissä, vain 7 km Mikkelistä. Kyyhkylän Kartano ja Hotelli Saimaan rannalla on paras paikka kokoontua yhteen isommalla tai pienemmällä porukalla ja toivottaa joulu tervetulleeksi.

Pikkujoulukausi lähestyy IMG_6444 pieni

Nyt viimeistään on oikea aika varata pikkujoulut työ- harrastus- tai kaveriporukalle.
Meillä pikkujoulut muuntautuu moneksi halusitpa sitten rentoa yhdessäoloa tai viettää virallisempaa juhlaa.

Historiallisen kartanon ravintolasalissa vietät perinteisen tunnelmallisen joulujuhlan. Kartanon saleissa on vanhan ajan tunnelmaa ja istumapaikat 70 hengelle. Juhlallinen tila pitää puheita, palkita ja muistella. Kartanoravintolan herkut buffet-pöydästä tai pöytiin tarjoiltuna.

saunatupaHotelli Rusthollin saunaosasto tarjoaa mahdollisuuden rennompaan tilaisuuteen, johon voit yhdistää vaikka hauskan tiimipalaverin ja oman karaokeillan. Käytössä on kaksi saunaa ja rento saunatupa, jossa istumapaikat noin kahdellekymmenelle. Viereiset kokoustilat muuntautuvat lisätilaksi tarpeidenne mukaan.

Tunnelmallisen Rantasaunan lempeät löylyt ja pulahdus avantoon on kokemus, joka jää mieleen. Rantasauna sopii noin 30 hengen sauna- ja illanviettopaikaksi. Yli 15 hengen pikkujoulumenut suosittelemme nauttimaan Kartanon salissa.

Pikkujoulut alkaen 26 €/hlö.

rustholli_2hh2Tutustu pikkujoulumenuihimme täällä. Autamme mielellämme pikkujouluohjelman suunnittelussa

Pikkujoulujen majoitustarjous

Pikkujoulujen yhteydessä kahden hengen huone 75 €/yö, sisältää aamiaisen ja hotellin iltasaunan. Myöhäinen huoneenluovutus varaustilanteen mukaan.

Varaa pikkujoulut nyt!

myyntipalvelu@kyyhkyla.fi tai soita 0440 203 320 

 

Psst! Muista myös Kartanon perinteinen joululounas!