Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

KOKOUS MIKKELISSÄ

Kyyhkylä muuntautuu monenlaiseen kokoukseen ja yritystilaisuuteen.

Teemme yritystilaisuuden järjestämisestä helppoa.

Kun puitteet ovat kunnossa, voitte keskittyä tärkeimpään. Tiedämme, millaista onnistuneen yritystilaisuuden järjestäminen voi olla. Siksi teimme siitä teille helppoa: autamme tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun asti.

 

 

Kyyhkylän valttikortteina ovat luonnonkauniin miljöön, monipuolisen ohjelmatarjonnan ja tasokkaiden ravintoloiden lisäksi monipuoliset tilat, jotka sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin eri kokoisille ryhmille. Voit valita kokouspaikaksesi yli 150-vuotiaan kartanomme, nykyaikaisen Hotelli Rusthollin tai jopa 250 henkilölle sopivan kuntoutuskeskuksen juhlasalin. Rennompiin kokouksiin soveltuvat mainiosti myös erilaiset saunatilamme. Ulkotilaisuuksissa pidämme huolta jopa 400 vieraasta. Kokousesite

kokous ja tyhy mikkelissä

ENERGIAA JA TEHOA KOKOUKSIIN JA ASIAKASTILAISUUKSIIN

Nykyaikainen hyvinvointikeskus tarjoaa palveluita, joista saa eväitä hyvinvointiin arkeen palatessakin. Monipuolinen oheisohjelma liikunta- ja hyvinvointipalveluistamme keventää kokouspäivää. Ideoimme mielellään juuri teidän ryhmällenne sopivan oheisohjelmakokonaisuuden.

Unohda puisevat peruskokoukset ja tule Kyyhkylään. Kokouspäivä voidaan muokata täysin teidän ryhmänne mukaan. Kokoustilamme ovat edustavat ja toimivat, niistä löytyvät myös tarvittavat av-välineet.Tiloja löytyy eri kokoisille ryhmille, jopa useamman sadan osallistujan kokouksille. Tauoille keittiömme loihtii makuelämyksiä ja rentoutumista voi jatkaa kokouksen jälkeen esimerkiksi saunomisen tai liikunnan merkeissä. Kun päivän päätteeksi nukkuu yönsä hyvin Kartanohotellissa tai hotelli Rusthollissa, voi tuntea kokouksensa onnistuneen.

kokous ja tyhy mikkelissä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun järjestät asiakastilaisuuden, haluat asiakkaan muistelevan tilaisuutta hyvällä vielä pitkään tilaisuuden jälkeen. Kyyhkylä on ihanteellinen ja erityisen monipuolinen paikka erityylisten asiakastilaisuuksien viettoon. Olipa ryhmäsi pieni tai iso, toteutamme toiveesi onnistuneesta ja mieleenpainuvasta tapahtumasta.

LOISTAVA SIJAINTI

Kyyhkylään on helppo tulla eri puolelta Suomea. Sijaitsemme Saimaan rannalla, seitsemän kilometrin päässä Mikkelistä.

Yhdistä kokoukseen ryhmäliikuntaa tai terveyden ja hyvinvoinnin luento

Yhdistä huvi ja hyöty lisäämällä kokouspäivääsi osaavan asiantuntijamme luento valitsemastasi terveyden ja hyvinvoinnin aiheesta. Ryhmäliikuntatunti päivän taukojumppana tai yhteishengen nostajana piristää kokouspäivää.

Tutustu ryhmäliikunta- ja luentovaihtoehtoihin:

Ryhmäliikuntaesite 2019

Luentoaiheita Kyyhkylässä 2019

Kyyhkylan hyvinvointihinnasto 2019

 

 

VARAUKSET

Puh. 0440 203 320 tai myyntipalvelu@kyyhkyla.fi.

TARJOUS-
PYYNTÖ

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.