Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

wellness-285587__340NAUTI HEMMOTTELUHOIDOISSAMME!

Työntäyteisen arjen tai huolien aiheuttaessa stressiä irrottaudu hetkeksi ja rentouta sekä kehosi että mielesi.

Anna ajatustesi levätä ja jännittyneiden lihastesi rentoutua saunan lämmössä, altaan virkistävässä vedessä tai vaikkapa kuumakivihieronnassa. Hemmotteluhoidot ovat myös oiva tapa palkita itsensä hyvin tehdystä työstä tai saavutetusta tavoitteesta. Hoitoja voit yhdistää esimerkiksi kuntosalikäynnin tai ryhmäliikuntatunnin yhteyteen. Voit kokeilla eri vaihtoehtoja tarjonnastamme ja löytää itsellesi parhaan tavan rentoutua. Hyvinvointihinnastostamme löydät palveluvalikoimamme ja ajanvarauksemme auttaa aina mielellään sopivien ratkaisujen löytämisessä. Ota yhteyttä!

Löydä näistä mieleisesi:

HIERONNAT

Rentouttavat, lievittävät lihasjännityksiä ja särkyjä. Parantaa nivelten liikkuvuutta Ja auttaa liikkujan lihashuollossa.

Valitse kesto tarpeesi mukaan, meiltä löytyy vaihtoehtoja 30 minuutista 90 minuuttiin.

 

KUUMAKIVIHIERONTA 60 MIN.

Tehokas ja rentouttava hieronta lämpimillä laavakivillä. Poistaa lihasjännitystä, kiihdyttää ihon lymfakiertoa ja aineenvaihduntaa.

VYÖHYKETERAPIA 60 MIN

Kokonaisvaltainen kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii hyvin esimerkiksi stressin, päänsäryn, lihasjännitysten ja väsymyksen lievittämiseen sekä vilkastuttaa hidastunutta aineenvaihduntaa.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30 MIN TAI 50 min

Soveltuu stressin ja niska-hartiaseudun lihasjännitysten lievittämiseen sekä rentoutumiseen. Parantaa keskittymiskykyä, syventää rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta.

PARAFIINIHOIDOT KÄSILLE TAI JALOILLE

Pehmentää ja kosteuttaa ihoa, parantaa verenkiertoa ja lievittää nivelkipuja. Soveltuu hyvin kylmistä käsistä ja jaloista kärsiville.

YRTTIKYLPY TURBOALTAASSA 20 MIN

Rentouttaa, vähentää lihasten jännitystä sekä tehostaa verenkiertoa.

TURVEHOIDOT

Jaloille 20 min, selälle 60 min, kasvoille 30 min ja käsille 45 min.

Helpottaa iho-ongelmia, lihassärkyjä, nivelvaivoja, reumaattisia kipuja ja turvotuksia. Sopii myös rasitusvammojenhoitoon sekä stressin lievittämiseen ja aktivoi aineenvaihduntaa.

JALKOJEN HEMMOTTELUHOITO 60 min

Pehmentää jalkojen ihoa ja virkistää väsyneitä jalkoja.

 

Hyvinvointia jaloillesi

 

 

VARAUKSET

Varaa fysioterapia- ja hemmotteluhoitosi ajanvarauksesta, puh. 015 2033 243 (ma–pe klo 8.00–15.00).