Hyvinvointijakso on askel pysyvään muutokseen

PHT Pysyvään muutokseen -hyvinvointijaksoilla saat työkaluja parempaan arkeen ja löydät avaimet omaan hyvinvointiisi.

Uusi Pysyvään muutokseen-hyvinvointijakso on työikäisille tarkoitettu Palkansaajien hyvinvointi ja terveys -yhdistyksen tukema loma.

Hyvinvointijaksolla saat tukea oman hyvinvointisi avainten löytämiseen. 

Hyvinvointijakson kesto

Hyvinvointijakso järjestetään kolmessa osassa: 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk. Kolmen päivän aloitusjakso on kaikille sama, 2. ja 3. lähijakson voi valita Liike tai Mieli -jaksoista (2 vrk/jakso). Jatkojaksoilla painotetaan joko liikuntaa tai mielen taitojen harjoittamista. Jaksoilla opitaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa sekä muussa elämänhallinnassa. Opit tekemään tekemään itsellesi merkityksellisiä valintoja ja menemään kohti oman näköistä hyvää elämää.

Kenelle?

Hyvinvointijakso on tarkoitettu työikäisille, palkkasuhteessa oleville, itsensä työllistäjille tai työttömille, jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin. Hyvinvointijakso toteutetaan ryhmämuotoisesti, ryhmässä on 16–20 osallistujaa.

Hinta

Jaksosta maksat Palkansaajien hyvinvointi- ja terveys yhdistykselle omavastuun 25 €/pvä. Yhdistys maksaa lomasta loput. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, täysihoito ja ohjelma. Jaksot ovat veikkausvoittovaroin tuettuja.

Hakeminen hyvinvointijaksolle

Hae kursseille PHT:n sivulla. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry valitsee hyvinvointijaksolle mukaan pääsevät henkilöt.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme. 

Puh. 044 772 0353
kuntoutus@kyyhkyla.fi