Kyyhkylä Wellbeing Resort 

Kyyhkylä Wellbeing Resort sijaitsee Saimaan rannalla, vain 7 km Mikkelin torilta. 

Esteettömyys

Kyyhkylä Wellbeing Resortin pitkä historia kuntoutussairaalana ja -keskuksena on muokannut alueesta pitkälti esteettömän. Hotelli Kartanossa, Hotelli Rusthollissa ja Hotelli Ratsumiehessä huoneita on tarjolla liikuntarajoitteisille. Myös ravintoloihimme on esteetön kulku.

Vastuullisuus

Kyyhkylä Wellbeing Resort huomio kaikessa toiminnassaan ympäristövastuullisuuden. Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan tehtävissään ympäristöystävällisesti. Ravintolamme käyttävät raaka-aineina mahdollisimman lähellä ja luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Ravintoloiden toiminnassamme vältämme ruokahävikin syntyä ja kierrätämme kaikki jätteemme. Siivouksessa käytämme ympäristöystävällisiä tuotteita.

Toimimme sosiaalisesti vastuullisesti huolehtimalla henkilökuntamme hyvinvoinnista. Kohtelemme niin asiakkaitamme kuin toisiamme tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Henkilöstömme koostuu lähialueella asuvista ihmisistä kansallisuuteen, kulttuuriin tai sukupuoleen katsomatta. 

Yhteistyökumppanimme koostuvat mahdollisuuksien mukaan paikallisista toimijoista. Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme vastuullisuutta.

Lemmikkiystävällisyys

Meille ovat myös lemmikit tervetulleita vierailemaan mukananne ja tervetuliaisrapsutuksia riittää! Ilmoitathan karvaisesta ystävästäsi varauksen yhteydessä.

Alueemme on anniskelualuetta, jossa omien alkoholijuomien nauttiminen on ehdottomasti kielletty. Mikäli yritys- tai yksityistilaisuudessa nautitaan omia alkoholijuomia, veloitamme kaikki tilaisuuteen puolestamme toimitetut alkoholit tilaisuuden varaajalta.