Yhteisölliset kokoukset Kyyhkylässä

Me Kyyhkylä Wellbeing Resortissa toteutamme kaikki yrityksenne tilaisuudet rakkaudella ja ammattitaidolla, on tarkoituksesi sitten järjestää sujuva ja tuloksellinen kokous tai parantaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta.

Kyyhkylän Kartano ja sen miljöö tarjoaa upeat puitteet suuriin edustustilaisuuksiin, pienemmän ryhmän hyvinvointipaketteihin ja kaikkeen siltä väliltä. Toteutamme myös perinteiset päiväkokoukset. Meille on helppoa saapua myös vesiteitse.

Kyyhkylä Wellbeing Resortissa on tarjolla lukuisia erilaisia tiloja, joita muokkaamme tarpeidenne mukaan. Hotelli Kartanon kokoustilat sopivat hyvin pienempien ryhmien kuten yritysten johtoryhmien kokouksiin. Kartanon juhlasalissa voi järjestää jopa 130 hengen tilaisuuden. Hotelli Rusthollin puolelta löytyvät niin perinteisemmät kokoustilat kuin myös rennompia tilaisuuksia varten saunaosasto tupineen. Mikäli kokoustamisen ohella haluatte nauttia saunomisesta ja uimisesta Saimaassa, tämä onnistuu loistavasti Rantasaunan kokoustilassa.

Luodaan yhdessä tilaisuudestanne elämys.

Kokousohjelmaa toiveiden ja tarpeiden mukaan

Kyyhkylä Wellbeing Resortissa on monipuoliset mahdollisuudet erilaisten hyvinvointia lisäävien aktiviteettien tuottamiseen. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin ja toiveisiin. Ravintola Kartanon keittiö toteuttaa retkitarjoilut esimerkiksi laavulle, jossa kokousseurue voi nauttia ateriasta nuotion äärellä. Luomme myös valitsemanne teeman mukaiset tilaisuudet toogajuhlista sotahistorialliseen kokoustilaisuuteen ja kaikkeen siltä väliltä.

Esimerkkejä kokousohjelmasta ja -aktiviteeteista:

  • Hyvinvointiaktiviteetit: Fascia-venyttely, metsämeditaatio, kuntotestit
  • Tiimiyttämisaktiviteetit: Kirkkovenesoutu, minigolf, petankki, mölkky, illanvietto kodalla tai laavulla
  • Liikunta-aktiviteetit: Lumikenkäily, sup-lautailu, melonta kanooteilla, tennis, rantalentis, sauvakävely, kuntosali, erilaiset liikuntatunnit
  • Opastetut palvelut: Kyyhkylän historiakierros
  • Räätälöity Get together-paketti riemukkaan jälleennäkemisen merkeissä

Toteutetaan yhdessä muistorikas ja yhteisöllisyyttä lisäävä yritystapahtuma.

OTA YHTEYTTÄ

Varaukset:

Puh. 0440 203 320
tapahtumat@kyyhkyla.fi