Kuntoutus

Hyvinvointikeitaan kuntoutuspalvelut on monipuolinen kokonaisuus kursseja, moniammatillista ohjausta, eri terapiamuotoja ja hoitoja. Mikäli tarvitset kuntoutusta, Kyyhkylässä olet osaavissa käsissä. 

Kyyhkylässä toteutetaan Kelan ryhmämuotoista sopeutumisvalmennusta ja kuntoutuskursseja. Lisäksi sinun on mahdollista päästä meille Kelan maksamana vaikeavammaisten yksilölliseen avofysioterapiaan ja allasfysioterapiaan. Kyyhkylässä järjestetään myös Kelan yksilöllistä moniammatillista kuntousta majoituksella. 

Hyvinvointialue tai esim. vakuutuslaitos voi myöntää sinulle palvelusetelin tai maksusitoumuksen yksilölliseen fysioterapiaan tai kotikuntoutukseen. Myös lymfaterapiaa voit saada hyvinvointialueen maksamana. 

Itsemaksaville asiakkaille meillä on tarjolla yksilöllisiä terapiapalveluita sekä kullekin asiakkaalle räätälöityjä kuntoutus- ja hyvinvointilomia.  Meillä on töissä fysioterapeutteja, sairaanhoitajia ja yksi sosionomi. Kyyhkylässä tarjotaan myös ryhmämuotoista liikuntaa esim. polvi- ja lonkkaleikatuille.

Kuntoutuksen hinnasto alla

Tutustu myös terapioihin ja hoitoihin