Lomajärjestöjen tukemat lomat

Maaseudun terveys ja lomahuollon (MTLH ry) järjestämät tuetut lomat

Tuetut lomat on suunnattu perheille, työikäisille ja ikääntyneille. Lisäksi MTLH järjestää tuettuja erityislomia eri sosiaali- ja terveysjärjestöjen kuten kansanterveys-, potilas-, vammais- sekä lapsi- ja perhejärjestön kohderyhmille.

Lomavaihtoehtoja pääset selailemaan ja lomille hakemaan MTLH ry:n sivuilta. 

PHT: hyvinvointikurssi aikuisille

Aikuisten hyvinvointikurssi on työikäisille tarkoitettu Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:n tukema loma. Kurssilta saat työkaluja ja tukea parempaan arkeen ja löydät avaimet omaan hyvinvointiisi.

Hyvinvointijakson kesto

Hyvinvointijakso järjestetään kolmessa osassa: 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk.  Kurssi etenee hyväksymis ja omistautumisterapian (HOT) toimintamallin mukaan. Jaksoilla opitaan mm. tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa sekä muussa elämänhallinnassa. Opit tekemään itsellesi merkityksellisiä valintoja ja menemään kohti oman näköistä hyvää elämää.

Kenelle?

Hyvinvointijakso on tarkoitettu työikäisille, palkkasuhteessa oleville, itsensä työllistäjille tai työttömille, jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin. Hyvinvointijakso toteutetaan ryhmämuotoisesti, ryhmässä on 16–20 osallistujaa.

Hinta

Jaksosta maksat Palkansaajien hyvinvointi- ja terveys yhdistykselle omavastuun 25 €/pvä. Yhdistys maksaa lomasta loput. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, täysihoito (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) ja ohjelma. Jaksot ovat veikkausvoittovaroin tuettuja.

Hakeminen hyvinvointijaksolle

Hae kursseille PHT:n sivulla. Kyyhkylän rauhallinen ja kiireetön miljöö Saimaan ja luonnon lähellä Sieltä pääset katsomaan myös Kyyhkylän malliohjelmaa. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry valitsee hyvinvointijaksolle mukaan pääsevät henkilöt.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme. 

Puh. 044 772 0353
kuntoutus@kyyhkyla.fi