Kyyhkylän palveluasuminen

Kyyhkylä oy tuottaa Eloisalle ikääntyneiden tehostettua palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista. Palveluasumiseen on mahdollista päästä myös itsemaksavana.

Kyyhkylän palveluasumisessa ikääntynyt voi nauttia hyvästä olosta uniikissa kartanomiljöössä Saimaan rannalla. Saimaan alueen taianomainen ja puhdas luonto  sekä alueen rauhallisuus antavat hyvät puitteet palveluasumiselle Kyyhkylässä. 

Kyyhkylän palveluasuminen (hoivapalveluiden yksikkö) sijaitsee noin 7 km:n päässä Mikkelin keskustasta, Porrassalmella.

Kyyhkylän palveluasumista toteutetaan kolmella eri osastolla. Yhteisöllisen asumisen yksikössä toiminta on alkanyt 22.4.2024.

Meillä työskentelee moniammatillinen henkilökunta, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia sekä osa-aikaisesti yhteisöpedagogi. Fysioterapia- palveluita on mahdollista ostaa Kyyhkylän kuntoutuspalveluilta, jonka tilat sijaitsevat samassa rakennnuksessa kuin palveluasuminen.

Henkilöstön tavoitteena on omatoimisuuden ja toimintakyvyn ylläpitäminen kuntouttavaa työotetta käyttäen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asukkaan ja omaisten/ läheisten kanssa.

Huoneiden varustus Kyyhkylässä:

Huoneissa on palveluntuottajan puolesta vuode ja yöpöytä, muut kalusteet ja tarvikkeet pitää tuoda itse mukana. Myös omat käytössä olevat liikkumisen apuvälineet sekä lääkkeet on sinun huolehdittava omatoimisesti.

Muuta huomioitavaa:

Vuokran maksu alkaa muuttopäivästä.  Vuokran maksu päättyy muuttopäivään, mikäli asukas muuttaa toiseen palveluasumisen yksikköön.

Asukas tai omainen tekee muuttoilmoituksen Postille. Osoite on Kyyhkylä Oy, RATSUMIES 4, Kyyhkyläntie 9B, 50700 Mikkeli

Yhteystiedot:

p. 044 418 5800 (hoitajien päivystys 24/7)

p. 044 418 5804 (Yksikön johtaja ma-pe klo 8-16)